HZS Královéhradeckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dopravní nehoda na Rychnovsku skončila lehčím zraněním řidiče

Na místě zasahovali hasiči z Dobrušky. 

   V úterý 13.6. po osmé hodině večer došlo na silnici I/14 mezi Dobruškou a Chábory na Rychnovsku k dopravní nehodě jednoho nákladního a dvou osobních automobilů.
   U události zasahovali profesionální hasiči ze stanice Dobruška. Po příjezdu na místo zjistili, že lidé z havarovaných automobilů se již nacházejí mimo vozidla. Zatímco nákladní automobil a jeden z osobních vozů byly poškozeny minimálně, třetí osobní automobil značky Mazda byl zcela zdemolován poté, co projel příkopem a narazil do stromů. O síle nárazu vypovídá i to, že motor byl z vozidla vymrštěn až na vozovku. Hasiči se zaměřili především na zdravotní stav účastníků nehody. Naštěstí byl pouze lehce zraněn řidič Mazdy, kterému hasiči poskytli předlékařské ošetření krvácející rány na hlavě. Následně byl muž zdravotnickou záchranou službou transportován do nemocnice v Rychnově. Ostatní účastníci vyvázli bez zranění.
   Hasiči zasypali uniklé provozní kapaliny sorbetem a následně provedli odstranění vozidel a úklid vozovky. Silnice byla v místě nehody na několik hodin zcela uzavřena.    

Text: mjr. Mgr. Ondřej Sezima
Foto: HZS Královéhradeckého kraje

 

Odkazy do noveho okna

Chábory3

Chábory3 

Detailní náhled

Chábory1

Chábory1 

Detailní náhled

Chábory2

Chábory2 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem