HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

A opět tu máme pátek „13“

(05.10.2023) Pozvánka na Den otevřených dveří. 

Již příští týden v pátek 13. října v čase 9 až 16 hodin se na Vás budeme opět těšit, neboť se otevřou brány všech stanic profesionálních hasičů ve Zlínském kraji. Hasiči Vás tak nechají nahlédnout do svého zázemí, podívat se zblízka na zásahovou techniku a také si i něco osobně vyzkoušet na vlastní „kůži“. To vše čeká každého malého i velkého návštěvníka, který si udělá čas a přijde za námi.

d.JPG
 

V krajském městě Vás bude čekat i něco víc. Na centrální hasičské stanici Zlín bude program rozšířen o hry a soutěže. Můžete se těšit například na virtuální realitu, vyrobit si vlastní odznak a získat i nějakou tu odměnu. Akce je pořádána pod záštitou Ministerstva pro místní rozvoj ČR a máte se opravdu na co těšit.

6.jpg
 

A proč pátek „1️⃣3️⃣"❓ Protože již řadu let patří neodmyslitelně k hasičům. Naším cílem je pořádáním preventivně-výchovných akcí přispět ke zlomení pověry, která je s tímto datem spojená. Každý rok proto vyhlašuje Česká asociace hasičských důstojníků Den požární bezpečnosti na pátek třináctého, letos připadá na říjen. Jeho tématem jsou „Topná sezóna - požární bezpečnost při užívání tepelných spotřebičů a komínů“.

Tak přijďte za námi, těšíme se na Vás!

Autor: por. Mgr. Lucie Javoříková, tisková mluvčí HZS Zlínského kraje

Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem