HZS Libereckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

13. ročníku závodu „O pohár ředitele Hasičského záchranného sboru hl. m. Prahy v běžeckém lyžování“ v Bedřichově se zúčastnili také závodníci z Libereckého kraje

Ve středu 22. ledna se konal 13. ročník tradičního závodu „O pohár ředitele Hasičského záchranného sboru hl. m. Prahy v běžeckém lyžování“ v Bedřichově. 

Na start letošního závodu se postavilo celkem 38 mužů a 4 ženy z celé ČR. Absolutním vítězem závodu na trati dlouhé 12 kilometrů se stal s časem 29 minut 34 vteřin závodník z HZS Olomouckého kraje Jaroslav Hýbl. Mezi ženami vyhrála s časem 39 minut 59 vteřin Simona Kozlová, za ní na druhém místě se umístila Kateřina Hon s časem 47 minut a 24 vteřin, obě závodnice z HZS Libereckého kraje. V početně nejnabitější kategorii 40 – 49 let vyhrál závodník z Olomouckého kraje Milan Smatana, čas 30 minut 22 vteřin, který obhájil v této kategorii další vítězství v řadě. Za ním dorazil na druhém místě Jiří Vavruška reprezentant HZS Libereckého kraje s časem 31 minut 14 vteřin. Třetí místo obsadil Josef Kroupa z HZS Ústeckého kraje s časem 32 minut 43 vteřin. Tradičního závodu se za HZS Libereckého kraje, kromě výše zmíněných, účastnili také Radek Musil a Aleš Zeman. Dvanáctikilometrový závod vedl z Nové louky přes Hřebínek, Točnu na Kristiánov a zpět do cíle k Šámalově chatě. Po závodě si účastníci vychutnali tradiční kachnu a čekala na ně také tombola.

autor: por. Bc. Lucie Hložková

foto: npor. Ing. Radek Hon

BedřichovBedřichov

BedřichovBedřichov

BedřichovBedřichov

BedřichovBedřichov

BedřichovBedřichov

BedřichovBedřichov

vytisknout  e-mailem