HZS Olomouckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

ZRUŠENO!!!! Hranická věž proběhne již zítra

Zábod byl kvůli nepříznivému počasí zrušen. Náhradní termín se včas dozvíte. Pátý ročník soutěže Hranická věž proběhne v pátek 16. května 2014 v Hranicích. Pokud počasí dovolí, start prvních závodníků je plánován na 9:00 hodin ráno na stadionu SK Hranice na Źáčkově ulici. 

Disciplíny soutěže Hranická věž jsou dvě, a to běh na 100 m s překážkami a výstup do 4. podlaží cvičené věže. Tyto disciplíny hasiči plní také při požárním sportu, kdy jsou vyhodnocovány společně jako dvojboj.

Letošní, již pátý ročník soutěže Hranická věž proběhne na dvou místech, a to od 9:00 hodin na stadionu SK Hranice, kde proběhne slavnostní zahájení soutěže. Přihlášení závodníci zde budou běhat 100 m s překážkami. Každý z nich má 2 pokusy. Jakmile skončí tato část soutěže, přesunou se všichni závodníci do prostor požární stanice v Hranicích (Tovačovského ulice) - čas přesunu předpokládáme mezi 11:00 - 12:00 hodinou. Na požární stanici proběhne výstup do 4. podlaží cvičné věte.

Doufejme, že se počasí umoudří a všech 100 závodníků z řad jak profesionálních, tak i dobrovolných hasičů z celé České republiky, kteří jsou přihlášeni do letošního ročníku Hranické věž bude moci na start nasoupit.. Závodníci budou soutěžit ve dvou kategoriích a na závěr proběhne slavnostní vyhlášení výsledků.

Autor:

por. Bc. Ing. Vladimíra Hacsiková
mluvčí HZS Olomouckého kraje
tel: 950 770 039
mobil: 725 490 377
e-mail: mluvci(zavinac)hzsol.cz

vytisknout  e-mailem