HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Zraněná žena na balkoně v Litoměřicích, dopravní nehoda osobního auta a dodávky, požár trávy u Mojžíře.

11.5. 13:25 Na linku tísňového volání byl ohlášen pád paní na balkoně v ulici Růžovka v Litoměřicích.  

Krajské operační a informační středisko vyslalo na místo jednotku HZS ze stanice Litoměřice. Starší paní upadla při zalévání květin na balkoně v druhém patře, zaklínila si nohu kolenem do zábradlí balkonu a nemohla vstát. Hasiči vylezli na balkon pomocí nastavovacího žebříku. Rručně roztáhli příčky zábradlí, ženě nohu  uvolnili a předali ji Zdravotnické záchranné službě.
Územní odbor Litoměřice
Dopravní nehoda osobního auta a dodávky
11.5. 6:56 Jednotka HZS ze stanice Lovosice vyjela na žádost Zdravotnické záchranné služby k dopravní nehodě osobního auta a dodávky na kruhovém objezdu nájezdu na dálnici D8 u Lovosic. Při nehodě byli zraněni dva lidé a došlo k úniku provozních kapalin z havarovaných aut. Zraněné vzala do péče Zdravotnická záchranná služba. Hasiči odpojili akumulátory havarovaných aut, zasypali  uniklé ropné látky sorbentem a uklidili. Místo bylo předáno Policii ČR.
Ústí nad Labem
Požár trávy na 200m2
10.5. 19:49 Na linku tísňového volání byly oznámeny velké plameny 300m před železniční zastávkou Mojžíř ve směru na Ústí nad Labem. Krajské operační a informační středisko vyslalo k požáru jednotku HZS ze stanice Ústí nad Labem, jednotku podniku SŽDC (dráhy) a dobrovolnou jednotku z Mojžíře. Na místo dorazily celkem tři cisternové automobilové stříkačky. Hořel travní porost na ploše 200m2.  Hasiči požár lokalizovali ve 20:10 a zlikvidovali ve 20:15. 
 

vytisknout  e-mailem