Hasičský záchranný sbor České republiky  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Soutěž "Dávají za nás ruku do ohně"

7. 7. 2021 (MF) 


 

Milí účastníci soutěže "Dávají za nás ruku do Ohně",
 

do 30. června 2021 jste měli možnost poslat nám příspěvek do letošního ročníku naší soutěže „Dávají za nás ruku do ohně“ vyhlášené dne 11. února 2021 při příležitosti Evropského dne linky 112.

Vaším úkolem bylo namalovat a poslat nám obrázek, jak by měla dle vašich představ vypadat hasičská stanice nebo nám prostě namalovat hasičskou stanici, která se vám líbí, nebo která se nachází ve vaší obci.

Přišlo nám obrovské množství nádherných obrázků, ať již poštou či na e-mailovou adresu, a my vám za ně všem moc děkujeme. Nyní čeká generálního ředitele Hasičského záchranného sboru České republiky, pod jehož záštitou soutěž každoročně probíhá, opravdu nelehký úkol. Vybrat ze všech obrázků ty nejlepší, jejichž autorům při slavnostním vyhlášení vítězů předá krásné ceny.  

Slavnostní vyhlášení soutěže proběhne pravděpodobně v září. Datum a místo konání bude upřesněno v závislosti na vývoji epidemiologické situace v České republice a případných následných vládních opatření a výherce budeme kontaktovat písemně. Vítězné obrázky po slavnostním vyhlášení zveřejníme na našich webových stránkách a na facebooku.

Přejeme vám příjemné prožití léta a dovolených.
 

Mgr. Michaela Farníková
za kolektiv pracoviště komunikace
sekce řízení lidských zdrojů
MV - generální ředitelství Hasičského záchranného sboru ČR
Kloknerova 26, Poštovní přihrádka 69, 148 01 Praha 414

Tel:   950 819 659
E-mail:  soutez@grh.izscr.cz



                                  Záchranáček.png

vytisknout  e-mailem