HZS Pardubického kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Krajská soutěž HZS Pardubického a HZS Královéhradeckého kraje v požárním sportu

V pondělí 17. června patřil od 9 hodin stadion HZS Královéhradeckého kraje v Hradci Králové profesionálním hasičům. Konala se zde Regionální soutěž v požárním sportu družstev HZS Pardubického a HZS Královéhradeckého kraje.

Z každého územního odboru HZS Pardubického a Královéhradeckého kraje bylo nominováno jedno soutěžní družstvo. Soutěže se účastnili pouze příslušníci HZS Královéhradeckého kraje a Pardubického kraje a zaměstnanci HZS podniků. Slavnostní zahájení bylo v 9 hodin. Soutěž v požárním sportu se skládá z výstupu do 4. podlaží cvičné věže, běhu na 100 m překážek, štafety 4 x 100 m a požárního útoku.

Soutěž hasičů z obou východočeských krajů byla slavnostně zahájena v 9 hodin, kdy všechny závodníky pozdravil náměstek primátora města Hradec Králové Jiří Bláha i ředitelé obou krajských sborů plk. Aleš Černohorský a brig. gen. František Mencl.

Všichni soutěžící předvedli perfektní sportovní výkony v disciplínách jednotlivců i v týmových soutěžích. Mezi družstvy zvítězil z HZS Pardubického kraje územní odbor Ústí nad Orlicí, z HZS Královéhradeckého kraje územní odbor Hradec Králové. 

Výsledky naleznete níže.

por. Bc. Vendula Horáková, tisková mluvčí

Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem