HZS Plzeňského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Krajská soutěž Plzeňského kraje v požárním sportu družstev

128FOTOGALERIEVe dnech 22. - 23. června se v Plzni a Klatovech konalo Krajské kolo soutěže v požárním sportu Hasičského záchranného sboru Plzeňského kraje.

Závodu se zúčastnilo celkem sedm družstev, z každého územního odboru HZS Plzeňského kraje a SŽDC Plzeň. Soutěžní družstvo tvořilo 10 závodníků, trenér a vedoucí družstva. Soutěž přivítala jako hosty dvě družstva Reprezentace SH ČMS. Závodníci bojovali dle pravidel požárního sportu ve čtyřech klasických disciplínách.

Ve čtvrtek byl na programu dne v areálu požární stanice v Plzeň Košutka výstup na cvičnou věž a běh na 100 metrů s překážkami.

V běhu na 100 metrů s překážkami byl nejrychlejší Milan Netrval z Domažlic následovaný plzeňskými soupeři Vlastimilem Žákem a Jindřichem Harasimovičem.

Ve výstupu na cvičnou věž exceloval David Dopirák z Domažlic, druhý byl jeho kolega Milan Netrval a třetí plzeňský závodník Vlastimil Žák.

Ve dvojboji zlato získal Milan Netrval, stříbro Vlastimil Žák a bronz Jindřich Harasimovič.

V pátek soutěžila družstva na hřišti Základní školy v Klatovech ve štafetovém běhu a v požárním útoku.

Ve štafetě se nejlépe umístilo družstvo z Plzně, za ním skončily týmy z Přeštic a Domažlic.

V požárním útoku si nejlépe vedli hasiči z Domažlic, druzí skončili hasiči z Plzně a třetí hasiči z Přeštic.

V celkovém hodnocení vyhráli hasiči z Plzně, o pár bodů za nimi skončili hasiči z Domažlic a třetí nejlepší výsledek předvedli hasiči z Přeštic.

VÝSLEDKY

vytisknout  e-mailem