HZS Pardubického kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Zpátky do školy

Dnes zamiřte do Paláce Pardubice. Je pro vás připraven bohatý program. 

I když je škola ještě daleko, je čas začít se těšit! Opět je pro vás připravena akce Zpátky do školy s Michalem Nesvadbou a záchrannými složkami Pardubického kraje. Přijďte se 25. 8. podívat na ukázky jejich práce! Co se bude dít? Společně se záchrannými složkami integrovaného záchranného systému a BESIPem si zopakujeme pravidla první pomoci a postupy, co dělat v nejrůznějších krizových situacích. 

Program bude jak venku, tak uvnitř a nebude chybět edukativní část programu. Složky IZS si pro vás připraví rozmanité úkoly, které budete na stanovištích plnit. Také vás vždycky zajímalo, co obnáší dělat záchranáře, hasiče či policistu? Pak jste na správném místě, neboť součástí programu budou i ukázky jejich práce. BESIP na Otočném simulátoru názorně předvede, jak je v případě nehody nebezpečné nebýt připoután bezpečnostním pásem.

Akce se koná od 9 do 17 hodin. Celkem se můžete těšit na 16 stanovišť. Myslíme na vaše bezpečí, proto se některé části programu budou opakovat, aby se minimalizovala kumulace lidí a návštěvníci se mohli prostřídat.

Těšit se můžete samozřejmě i na Michala Nesvadbu.

por. Bc. Vendula Horáková, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem