Hasičský záchranný sbor České republiky  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Změny v pravidelném prověřování sirén

Pozvánka na tiskový brífink v úterý 31. 3. 2009 od 11 hodin v budově Generálního ředitelství Hasičského záchranného sboru ČR v Kloknerově ulici číslo 26 v Praze 4  

Vpravo sirénaVpravo siréna
 Vážené kolegyně a kolegové,
 

dovolte mi, abych vás pozval na tiskový brífink, který bude věnován připravovaným změnám v jednotném systému varování a vyrozumění (sirény), resp. způsobu jeho prověřování. Ve středu 1.dubna 2009 totiž v ČR proběhne pravidelná zkouška sirén a odborníci Generálního ředitelství Hasičského záchranného sboru ČR na brífinku představí výrazné inovace v prověřování jednotného systému varování a vyrozumění, které zmiňovaná zkouška odstartuje. Jde o největší změny za posledních 6 let.

V rámci brífinku bude rovněž představen software, kterým se sirény dálkově spouští, a zájemci si budou moci zblízka prohlédnout i samotnou moderní elektronickou sirénu.  Představitelé Generálního ředitelství HZS ČR také na brífinku informují o budoucích směrech vývoje celého jednotného systému varování a vyrozumění.
 
Obsluha sirény prostřednictvím počítačeObsluha sirény prostřednictvím počítače


Tiskový brífink se uskuteční v úterý 31.3. 2009od 11:00 v budově Generálního ředitelství Hasičského záchranného sboru ČR (Kloknerova 26, Praha 4)
 


Na setkání se těší
 
kpt. PhDr. Petr Kopáček
tiskový mluvčí
MV-generální ředitelství
Hasičského záchranného sboru ČR
Tel.: 974 819 944
Mobil: 602 215 142
E-mail:petr.kopacek@grh.izscr.cz

vytisknout  e-mailem