HZS Pardubického kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Zasněžené silnice a dopravní nehody

Hasiči měli během třetího lednového dne plné ruce práce s odstraňováním následků nehod a kolizí na zasněžených silnicích. Například v odpoledních hodinách zasahovali hasiči u kolize kamionu, který se vzpříčil na silnici v Býšti. Jeden kamion zcela zatarasil celou silnici a druhý kamion skončil částečně v příkopu. Aby toho nebylo málo na stejném úseku se střetly zezadu dodávkový automobil s dalším nákladním vozem. Odstraňování následků nehod v Býšti trvalo téměř tři hodiny.

V Kočí hasiči pomáhali posádce vozu. Automobil skončil na boku a mimo silnici. Uvnitř vozu byly dvě děti a jedna dospělá osoba. Hasiči otočili automobil zpět na kola a vrátili se na stanici. V Kunvaldu uvízl autobus ve sněhu a nebezpečně se naklonil nad příkopem. V Autobuse cestovalo 10 dětí a 3 dospělé osoby. Událost se obešla bez zranění. Na místo byl povolán sypač a následně byl autobus vytažen. Další autobus hasiči vytahovali v Sobkovicích. Na místě byly i dva traktory, díky kterým byl autobus vytažen.

Hasiči zasahovali a vytahovali auta z příkopů i v dalších místech našeho kraje, a to například v Čenkovicích, Tatenicích, Prachovicích, Dětřichově u Moravské Třebové i Červené Vodě.

por. Bc. Vendula Horáková, tisková mluvčí

Odkazy do noveho okna

Býšť1

Býšť1 

Detailní náhled

Býšť2

Býšť2 

Detailní náhled

Bus Kunvald

Bus Kunvald 

Detailní náhled

Bus Sobkovice

Bus Sobkovice 

Detailní náhled

Dětřichov u MT

Dětřichov u MT 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem