HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Záchrana paraglidisty, požár izolace ve firmě Knauf v Krupce a další zásahy.

V Krupce hořelo 152 balíků izolace. 

Ilustrační foto 3.jpgIlustrační foto 3.jpg
20.dubna
Územní odbor Ústí nad Labem
Záchrana paraglidisty
19.4. 12:22 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že 20m vysoko v koruně stromu u obce Podlešín visí praglidista. Na místo vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Ústí nad Labem. Paraglidista nebyl zraněn. Hasiči k němu vystoupali pomocí lezecké techniky a sundali jej na zem.
Územní odbor Ústí nad Labem
Požár balíků sena
19.4. 5:40 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že u Malého Chvojna hoří plamenem balíky sena. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Ústí nad Labem. Hořelo šest starých balíků sena. Hasiči požár lokalizovali v 6:06 a zlikvidovali 7:08.
Územní odbor Teplice
Požár odpadků v prázdné budově
19.4. 1:55 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že hoří v polorozpadlé budově na rohu Edisonovy ulice v Teplicích - Trnovanech. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Teplice a dobrovolná jednotka ze Sobědruh. V budově bylo několik ohnisek. Hasiči požáry lokalizovali v 3:10 a zlikvidovali v 3:19.
Územní odbor Teplice
Požár balíků izolace
18.4. 18:47 Jednotka HZS ÚK ze stanice Teplice a dobrovolné jednotky Proboštova, Sobědruh, Srbic, Krupky, Mstišova a Bohušovic vyjely do firmy Knauf v Krupce - Nových Modlanech, kde na dvoře hořely balíky izolace. Hořelo 152 balíků. Zaměstnanci je rozebírali ještěrkami, jednotky prolévaly vodou. Požár byl lokalizován v 19:32 a zlikvidován 1:24. Škoda byla předběžně odhadnuta na 700 tisíc Kč. Příčina se vyšetřuje.
 

vytisknout  e-mailem