Servisní a opravárenské zařízení HZS ČR  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Zabezpečení služebních akcí pro HZS ČR v měsících říjen - listopad 2014

Dne 23. října 2014 proběhlo v Trojském zámku v Praze slavnostní udělování medailí v rámci HZS ČR. Na zdárném průběhu celé akce se podíleli pracovníci pracoviště Lysina a skladů Zbiroh, Velvary, Kamenice a Kroučová , kteří zabezpečili komplexní servisní a cateringové služby . 

 

Ve dnech 27. až 31. října 2014 byla do Národní základny humanitární pomoci ve Zbirohu soustřeďována materiální humanitární pomoc, určená pro oblasti západní Afriky, postižené Ebolou. Jednalo se o prostředky poskytnuté ze zásob GŘ HZS - SOZ , dále Správou hmotných rezerv a Ministerstvem zdravotnictví. Bylo připraveno, zkontrolováno , zabaleno a naloženo 4500 ochranných kombinéz, 4500 ochranných brýlí, 1500 ochranných vaků a 1600 ochranných gelů.

Vše bylo naloženo na vozidlo NZHP a dne 2.11.2014 ve večerních hodinách byla humanitární pomoc odvezena do holandského přístavu k další přepravě lodí do místa určení.

Ve dnech 4. a 5.listopadu 2014 probíhalo v Kaznějově mezinárodní součinnostní cvičení USAR týmů HZS ČR a Polské republiky. Logistickou podporu pro tuto akci zabezpečovali sklady SOZ HZS Zbiroh a Vlastislav. Jednalo se o výstavbu naf. kompletu s příslušenstvím.

Ve dnech 7. - 9.11.2014 se uskutečnilo v Jílovém u Prahy součinnostní cvičení složek IZS , HZS Hl.města Prahy a složek Českého červeného kříže. Sklady SOZ HZS Hluboká, Zbiroh, Kamenice a Vlastislav poskytly pro tuto akci nafukovací komplety s příslušenstvím pro zabezpečení řídícího štábu, cvičících jednotek, figurantů a zdravotních týmů.

Ing Jiří Němeček
zástupce ředitele
Skladovacího a opravárenského zařízení Olomouc
 

vytisknout  e-mailem