HZS Královéhradeckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Za autem hořel přívěsný vozík s propanbutanovou lahví

K požáru přívěsného vozíku za osobním vozidlem došlo včera 25. září 2011 před pátou hodinou odpoledne na silnici č. 318 u Rychnova nad Kněžnou směrem na obec Slemeno na Rychnovsku. 

 
 
K požáru přívěsného vozíku za osobním vozidlem došlo včera 25. září 2011 před pátou hodinou odpoledne na silnici č. 318 u Rychnova nad Kněžnou směrem na obec Slemeno na Rychnovsku. Na místo vyjeli profesionální a dobrovolní hasiči z Rychnova nad Kněžnou se třemi cisternami.

Při příjezdu první jednotky na místo byl vozík odpojen od vozidla. Řidič si všiml hořícího materiálu, vlek odpojil a odjel zhruba 150 metrů od místa požáru. Na vozíku se nacházel různý materiál a také desetikilogramová propanbutanová lahev, která vyhořela. Velitel zásahu dal pokyn k ochlazování zasažené lahve. Po následné kontrole bylo zjištěno, že lahev je již prázdná a ventil povolen. Po dohašení vozíku se jednotky vrátily zpět na základnu. Hmotná škoda byla předběžně vyčíslena na 25 tisíc korun. Příčina vzniku požáru je předmětem šetření. Při požáru nebyl nikdo zraněn.

vytisknout  e-mailem