Hasičský záchranný sbor České republiky  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Vychází listopadové číslo časopisu 112

5. 11. 2013 (Jaroslav Vykoukal) - V příštím týdnu vychází předposlední letošní číslo odborného časopisu požární ochrany, integrovaného záchranného systému a ochrany obyvatelstva – 112.  

V tematickém bloku požární ochrana analyzujeme zásah na neobvyklý požár automobilu v mycí lince, přinášíme závěry konference Mosty 2013 zaměřené na požární ochranu výškových budov, seznamujeme s kampaní na ochranu proti úniku nebezpečných plynů a požárům, možnostmi hašení požárů velkokapacitních skladovacích nádrží s ropou, a přibližujeme provádění zkoušek požárních automobilových žebříků v Technickém ústavu požární ochrany Praha.  
 
V části věnované IZS se zaměřujeme na aktivity Českého červeného kříže, představujeme Zdravotnickou záchrannou službu Ústeckého kraje a seznamujeme s výstupy konference Medicína katastrof.
 
Závěry konference Aspekty práce pomáhajících profesí (AWHP) a konference Krizový management 2013 najdete v části věnované ochraně obyvatelstva a krizovému řízení.
 
V závěrečném bloku přinášíme zpravodajství z jubilejního veletrhu zabezpečovací techniky, systémů a služeb Pragoalarm 2013, uveřejňujeme výsledky ankety o nejlepšího sportovce rezortu Ministerstva vnitra za rok 2013 a přinášíme zpravodajství o úspěchu reprezentace HZS ČR v požárním sportu na mistrovství světa v Jižní Koreji.
 
Příloha časopisu je věnována slavnostnímu předání medailí HZS ČR, udělených u příležitosti Dne vzniku samostatného československého státu.
 
Vydavatelem časopisu 112 je MV-generální ředitelství HZS ČR. Časopis je distribuován pouze předplatitelům. Cena jednoho výtisku 25,- Kč, roční předplatné je 300,- Kč.
 
Předplatné a distribuce: Moraviapress, a.s., U póny 3061, 690 02 Břeclav
tel.: 516 205 176, zelená linka: 800 100 314, fax: 519 321 417,
e-mail: 112@moraviapress.cz.                                    
                                                                           
 
Jaroslav Vykoukal – šéfredaktor

vytisknout  e-mailem