HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Vyproštění se naštěstí nepotvrdilo, dvě osoby byly ale odvezeny do nemocnice.

(4. 8. 2019) V 8:36 hodin přijali hasiči žádost o pomoc při dopravní nehodě v obci Machová na Zlínsku. Podle oznamovatele byla v jednom z vozů zaklíněná osoba a k události proto ihned vyrazila jednotka profesionálních hasičů ze stanice Otrokovice. 

Z místa bylo velitelem zásahu upřesněno, že se jedná o dopravní nehodu dvou osobních automobilů. V jednom voze cestovaly tři osoby, ve druhém pouze řidič. Všichni účastníci se v době příjezdu hasičů nacházeli mimo vozidla a nebylo nutné jejich vyproštění. Dvě osoby byly po prvotním ošetření odvezeny posádkou zdravotnické záchranné služby do nemocnice.

Při havárii byl poškozen přívodní kabel sloupu veřejného osvětlení, hasiči proto na pokyn velitele zásahu provedli odpojení přívodu elektřiny a událost byla oznámena starostovi obce.

Jakmile policie ukončila dokumentaci nehody, vozidla byla odstraněna mimo komunikaci a povrch vozovky byl očištěn od střepů a úlomků, aby mohl být obnoven bezpečný provoz. V 10:23 hodin byl zásah hasičů na místě ukončen a jednotka se vrátila zpět na svou základnu.

Autor: kpt. Ing. Pavel Řezníček – HZS Zlínského kraje

Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem