HZS Kraje Vysočina  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Výjezdy hasičů na Havlíčkobrodsku od 07.00 hod dne 2. dubna 2014 do 07.00 hod 3. dubna 2014

Dopravní nehoda, uniklá nafta, nalomený strom a čistění zdroje pitné vody, to jsou zásahy, které včera a dnes ráno řešili hasiči na Havlíčkobrodsku. 

Dne 2. dubna 2014 v 11.41 hod vyslalo Krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina jednotkou profesionálních hasičů ze stanice Havlíčkův Brod k ohlášené dopravní nehodě nákladního a osobního vozidla na komunikaci u obce Knyk. Při nehodě se zranili dva lidé. Hasiči pomohli zdravotníkům s ošetřením zraněných osob a s jejich transportem do sanitních vozů. Jednotka dále zajistila havarovaná vozidla proti požáru a případnému úniku provozních kapalin. Příčinu nehody vyšetřují policisté.
 
Dne 2. dubna v 18.21 hod vyjela jednotka profesionálních hasičů ze stanice Ledeč nad Sázavou likvidovat naftu z komunikace u obce Číhošt. Uniklou naftu hasiči zlikvidovali speciálním sorbentem.
 
Dne 2. dubna v 18.39 hod vyslalo Krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina jednotku profesionálních hasičů ze stanice Chotěboř odstranit nalomený strom, který ohrožoval plynulost provozu na komunikaci ve směru na Dobkov.
 
Dne 3. dubna v 6.57 hod vyjela v Druhanově místní jednotka dobrovolných hasičů čistit zdroj pitné vody.
 
 
Kpt. Ing. Bc. Petra Musilová
Tisková mluvčí
HZS Kraje Vysočina

vytisknout  e-mailem