Institut ochrany obyvatelstva  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Výjezdová skupina CHL IOO sdílí know-how s kolegy z Vyšší policejní školy v Čeperce

Příslušníci výjezdové skupiny chemické laboratoře IOO navštívili dne 15. března 2024 Vyšší policejní školu Ministerstva vnitra v Čeperce (Pardubický kraj). 

Cílem jejich návštěvy bylo sdílení znalostí a odborného know-how v oblasti práce s novým přenosným rentgenem a jeho příslušenstvím.

I přestože výjezdová skupina CHL IOO není specializovaná na práci s nástražnými výbušnými systémy a podobnými zařízeními, naši odborníci se rozhodli získat si o nich přehled. Pro tento účel pořídili několik snímků modelových nástražných zařízení a nechali se odborně poučit od kolegů z policie o principech a bezpečnostních opatřeních při rentgenování těchto zařízení. Taktéž prověřili různé parametry práce s rentgenem.

PŠ_Čeperka_II.jpg

Výměnou zkušeností a know-how posílili obě strany své schopnosti a znalosti v oblasti bezpečnostního monitorování a detekce.

V rámci vzájemné spolupráce přislíbili příslušníci CHL IOO svým kolegům z Vyšší policejní školy podporu a pomoc při využití přenosného rentgenu v případě potřeby. Tato spolupráce podtrhuje důležitost a sílu propojení mezi jednotlivými složkami a organizacemi v oblasti bezpečnosti a ochrany obyvatelstva.


Vloženo: 22. 3. 2024 | Aktualizace: 22. 3. 2024 | Email: spisovna.ilb@hzscr.cz

Odkazy do noveho okna

PŠ_Čeperka_I

PŠ_Čeperka_I 

Detailní náhled

PŠ_Čeperka_II

PŠ_Čeperka_II 

Detailní náhled

PŠ_Čeperka_III

PŠ_Čeperka_III 

Detailní náhled

PŠ_Čeperka_IV

PŠ_Čeperka_IV 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem