HZS Plzeňského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Vyhlášení vítězů výtvarné soutěže Kdy zavolat 150

Ve středu 11. dubna od 16:00 hodin proběhne v 1. patře Plzeňské radnice slavnostní předání cen vítězům výtvarné soutěže Kdy zavolat 150. 

Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje vyhlásil dne 1. února výtvarnou soutěž pod záštitou primátora města Plzně pro žáky plzeňských škol na téma „Kdy zavolat 150“.
 
Soutěže se zúčastnilo téměř 200 dětí. Jejich výtvarná díla byla vyhodnocena ve spolupráci s Katedrou výtvarné kultury Fakulty pedagogické Západočeské univerzity v Plzni.
 
Deset autorů nejlepších prací bude pozváno na slavnostní vyhlášení, které proběhne v obřadní síni Plzeňské radnice dne 11. dubna 2012 od 16 hodin. Oceňovat a blahopřát přijde primátor města Plzně Mgr. Martin Baxa, zástupci HZS Plzeňského kraje a další partneři, kteří se na akci podíleli. Hlavní ceny pro vítěze poskytl Odbor krizového řízení Magistrátu města Plzně.
 
Hasičský záchranný sbor si dovoluje pozvat soutěžící i veřejnost na výstavu dětských děl, která bude probíhat od 2. dubna v 1. patře Plzeňské radnice a od 7. května v plzeňské Techmánii.
 
Přijďte se podívat, jak vypadá práce hasičů v očích dětí.

vytisknout  e-mailem