HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Volkswagen havaroval přes střechu nedaleko dálničního nájezdu.

(22. 8. 2019) Krátce po sedmé hodině večer přijalo krajské operační středisko HZS Zlínského kraje informaci o dopravní nehodě osobního automobilu u dálnice D55 nedaleko Otrokovic. K události byla okamžitě vyslána jednotka profesionálních hasičů ze stanice Otrokovice, která se zrovna vracela od jiné dopravní nehody z Napajedel. 

Po příjezdu a provedení prvotního průzkumu bylo velitelem zásahu potvrzeno, že u nájezdu na dálnici D55 došlo k havárii osobního automobilu Volkswagen Golf, který se převrátil přes střechu a zůstal stát mimo komunikaci. V době nehody v něm cestovaly celkem čtyři osoby.  

Hasiči zajistili místo nehody a provedli odpojení akumulátoru vozu a další protipožární zabezpečení. Zraněným byla poskytnula první předlékařská pomoc a do své péče si je převzala přivolaná posádka zdravotnické záchranné služby. Dvě osoby byly následně odvezeny do nemocnice.

Jakmile byl zkontrolován a vyloučen únik oleje z havarovaného vozu, nehrozilo na místě již další nebezpečí. Událost byla předána a jednotka se vrátila zpět na svou stanici.

Autor: kpt. Ing. Pavel Řezníček – HZS Zlínského kraje

Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem