HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Vítězové v soutěži „Požární ochrana očima dětí“

(6.6.2018) Ve Valašském Meziříčí na hasičské stanici proběhlo v pondělí 4. června 2018 slavnostní předání cen dětem, které se zúčastnily soutěže nazvané „Požární ochrana očima dětí“ a kterým se podařilo dosáhnout na místa vítězů. 

Ceny dětem předávali za Okresní sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska okresu Vsetín starosta Jaromír Polanský, náměstek starosty Pavel Solanský, vedoucí kanceláře Blanka Šochová, vedoucí okresní odborné rady prevence Jaroslav Stieber a za Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje Územního odboru Vsetín Anna Hubová. 

Vyhlašovatelem této soutěže je Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska. Soutěže se mohly zúčastnit děti, žáci a mládež ve věku do 18-ti let, a to v rámci činnosti školní (mateřské školy, základní školy, základní umělecké školy, speciální školy pro děti s více vadami, praktické školy, gymnázia, střední školy, učiliště) a mimoškolní (DDM, sbory dobrovolných hasičů, skautské oddíly apod.).

Soutěž je rozdělená do tří kategorií: literární, výtvarná a zpracovaná pomocí digitálních technologií.

V České republice se v  rámci činnosti školní zúčastnilo 35 195 dětí. V mimoškolní činnosti se zapojilo 747 sborů dobrovolných hasičů.

V okrese Vsetín se zapojilo v rámci školní činnosti 13 ZŠ a 11 MŠ,  celkem tedy 747 dětí.

Vítězům gratulujeme a do celorepublikového kola, které proběhne na konci června v Praze, přejeme mnoho úspěchů!

Autor: Ing. Anna Hubová, pracoviště prevence, ochrany obyvatelstva a krizového řízení Územního odboru Vsetín HZS ZLK

Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem