HZS hlavního města Prahy  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Vítězem Kunratického běhu 2019 je Řežábek a Schejbalová

Dne 8. května 2019 proběhl jubilejní 10. ročník tradičního běžeckého závodu Kunratickým lesem. Vzhledem k státnímu svátku byla účast o něco nižší než v předešlých letech (24 závodníků), nicméně organizace a atmosféra byla jako vždy bezchybná.

Okruh profilem středně těžkého krosu měřil 5200 metrů a vedl převážně po lesních cestách. Závodníci absolvovali 5 km trať ve třech kategoriích (muži 18–40 let, muži 40 a více let, ženy).

Absolutním vítězem v kategorii do 40 let se stal Michal Řežábek z HZS hl. m. Prahy s výborným časem 19:11 minut,  v kategorii nad 40 let zvítězil Ladislav Vobejda z HZS hl. m. Prahy časem 22:37 min. Mezi ženami na 5 kilometrové dominovala Michaela Schejbalová z HZS hl. m. Prahy časem 24:37 min.

HZSP_95.jpg

Závodu udělil záštitu Petr Štěpánek,  předseda Strany zelených a bývalý starosta Městské části Praha 4.

Pro nejrychlejší závodníky byly jako tradičně připraveny hodnotné ceny a tombola. Vynikající zázemí včetně velmi chutného obědu poskytl jako každý rok Hotel Globus. Poděkování za podporu patří České hasičské sportovní federaci a všem organizátorům akce, zejména pak ředitelce závodu Květě Valentové.

Všem závodníkům děkujeme a těšíme se snad opět za rok na viděnou.

Výsledky ZDE.

FOTOGALERIE

vytisknout  e-mailem