HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Víkendové zásahy v Ústeckém kraji.

Hořelo ve sklepě baru Happy hour v Ústí nad Labem. 

Požár osobního auta Račiněves.jpgPožár osobního auta Račiněves.jpg
8. června
Územní odbor Ústí nad Labem
Požár ve sklepě
8.6. 1:02 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že ve dvoupatrové budově kde je bar Happy hour v ulici V oblouku v Ústí nad Labem - Krásném Březně je cítit kouř spálené pneumatiky. Na místo vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Ústí nad Labem a dobrovolná jednotka z Mojžíře. . Kouř šel ze sklepa, kde hasiči našli malé ohnisko, které zlikvidovali v 2:30. Příčina a škoda se vyšetřují.
Foto: Michal Mikšovský HZS ÚK
Územní odbor Most 
Požár odpadkových kontejnerů
8.6. 2:48 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že v ulici Jana Kubelíka V Mostě hoří hromada odpadu na zemi. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Most. Hořely čtyři plastové kontejnery na odpad. Tři z nich požár zcela zničil. Hasiči jej zlikvidovali ve 3:07.
Územní odbor Děčín
Požár kůlny se dřevem
7.6. 22:23 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že z kůlny vzdálené 5m od domu v Jateční ulici ve Varnsdorfu se valí kouř. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Varnsdorf a dobrovolná jednotka z Varnsdorfu. Hořela kůlna s uskladněným dřevem a uhlím. Hasiči objekt rozebrali a požár zlikvidovali v 0:16.
Územní odbor Chomutov
Sova na stromě
7.6. 15:36 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že na stromě v ulici Vítězslava Nezvala sedí opice. Na místo vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Chomutov. Během jízdy jednotky k zásahu volala oznamovatelka znovu, že na stromě nesedí opice, ale sova. Hasiči na místě skutečně nalezli sovu, která po chvíli odlétla.
Územní odbor Litoměřice
Požár osobního auta
6.6. 17:31 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že u obce Račiněves hoří osobní automobil. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Roudnice nad Labem. V době příjezdu jednotky byl již požárem zasažen celý automobil. Na místě zasahovala Zdravotnická záchranná služba, protože dva, lidé, kteří se vůz pokoušeli uhasit, se nadýchali kouře. Hasiči požár zlikvidovali v 18:01. Příčinu vzniku požáru vyšetřuje Policie ČR a vyšetřovatel HZS. Škoda byla předběžně odhadnuta na 200 tisíc Kč.
Foto: Michal Horner HZS ÚK
Územní odbor Děčín
Požár haly bývalé slévárny
6.6. 3:17 Devět hasičských jednotek vyjelo k požáru haly bývalé slévárny v Mladoboleslavské ulici ve Varnsdorfu. Hala 50x60 m byl celá v plamenech. Hasiči z haly vynesli 6 kyslíkových lahví. Hala byla stará neudržovaná. Hasiči požár zlikvidovali v 5:16 a prostory zkontrolovali termokamerou. Příčina požáru se vyšetřuje. Škoda byla předběžně odhadnuta na 500 tisíc Kč.
 

Odkazy do noveho okna

Požár osobního auta Račiněves

Požár osobního auta Račiněves 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem