HZS Olomouckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

VIDEOPOZVÁNKA: Přijďte na punč. Podpoříte děti z domovů

Jako již tradičně budou olomoučtí hasiči prodávat punč na vánočních trzích v Olomouci. 

V pátek 13. prosince od 16 hodin můžete přijít ke stánku Dobrého místa pro život na rohu Ostružnické ulice a Horního náměstí a koupí punče podpořit děti z olomouckého dětského domova, kterým půjde celý výtěžek benefiční akce.

Vánoční hasičský punč prodávají také hasiči v Jeseníku na Masarykově náměstí. Jednu událost už mají za sebou, prodávali 5. prosince na vítání Mikuláše. „Ještě budeme prodávat na zlatou neděli. Věřím, že výsledek bude dobrý, tak jako bylo zvykem v předešlých letech," podotkl ředitel územního odboru Jeseník Jan Pastucha, který se spolu se svými spolupracovníky vrhnul na charitativní prodej punče před 4 lety. Jesenické hasiče inspirovali olomoučtí kolegové. „Dozvěděl jsem se, že prodávají punč a výtěžek jde na pomoc dětem. Líbila se mi ta altruistická myšlenka: ve vánočním čase udělat radost lidem, kteří potřebují určitou finanční pomoc. Zároveň jsem chtěl lidem ukázat, že nejsme jen tvrdí chlapi, kteří pomáhají v nouzi, ale že máme srdce na správném místě, že jsme vnímaví k potřebám druhých a nechybí nám empatie,“ vysvětlil ředitel územního odboru a současně zve všechny zájemce na Masarykovo náměstí v Jeseníku v neděli 22. prosince. „Punč sami vaříme a je opravdu vynikající. Je chutný a má patřičné grády, protože jej děláme poctivě. Výtěžek každý rok věnujeme organizaci, pro kterou se předem rozhodneme. Letos to bude Dětský domov v Černé Vodě. Tímto všechny zveme,“ doplnil.

zlata nedele 2019.jpg

Pokud to máte do Jeseníku blízko a chtěli byste podpořit děti z dětského domova, tak můžete přijít 22. prosince od 9 hodin na Masarykovo náměstí.

Děkujeme, že nám pomáháte pomáhat.

por. Mgr. Lucie Balážová
tisková mluvčí 
HZS Olomouckého kraje
T: 777 420 107
T: 950 770 039
M: lucie.balazova@hzsol.cz
M: mluvci@hzsol.cz

Odkazy do noveho okna

vanocni_punc_olomouc_A4_loga

vanocni_punc_olomouc_A4_loga 

Detailní náhled

zlata nedele 2019

zlata nedele 2019 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem