HZS Pardubického kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Velikonoční neděle

Velikonoční neděle

Dnešního dne 31.3.2024 jsme zasahovali u několika nehod. První dvě nehody se staly v totožný čas 11:39 hod. K nehodě na silnici I/43 u obce Opatov vyjížděla profesionální jednotka z CHS Svitavy a JSDHO Svitavy. Jednalo se o nehodu dodávky s přívěsem a osobního automobilu, který po havárii zůstal na střeše. Jedna osoba byla po nehodě v péči ZZS, hasiči provedli protipožární opatření, zajistili místo události a po odstranění následků nehody se vrátili zpět na základnu.

Nehoda v Pardubicích, ul. Ve Lhotkách měla tragický konec. Na místo vyrazila profesionální jednotka z CHS Pardubice. Průzkumem bylo zjištěno osobní vozidlo, které v malé rychlosti najelo do plotu. Hasiči zajistili místo nehody, provedli protipožární opatření a ve spolupráci se ZZS prováděli resuscitaci, která byla však přes veškeré úsilí neúspěšná. Hasiči předali místo Policii České republiky a vrátili se zpět na základnu.

Další nehoda se stala v 15:15 hod. na silnici I/36 u obce Veliny. Na místo vyrazila profesionální jednotka z HS Holice. Průzkumem byla zjištěna nehoda osobního automobilu, při které byla poškozena lampa veřejného osvětlení. Ve spolupráci se ZZS poskytli hasiči zraněné řidičce první pomoc, provedli protipožární opatření a po zajištění místa nehody předali celou věc Policii České republiky k dalšímu šetření.

kpt. Mgr. Jakub Stryka - zastupující tiskový mluvčí

Odkazy do noveho okna

DN_Opatov

DN_Opatov 

Detailní náhled

DN_Opatov2

DN_Opatov2 

Detailní náhled

DN_PCE_ve_Lhotkách

DN_PCE_ve_Lhotkách 

Detailní náhled

DN_Veliny1

DN_Veliny1 

Detailní náhled

DN_Veliny2

DN_Veliny2 

Detailní náhled

DN_Veliny3

DN_Veliny3 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem