HZS Pardubického kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Ve večerních hodinách hasičské jednotky likvidovaly požár i následky nehody

Ve Vidlaté Seči hořel malý nakladač. V Mokošíně havaroval motorkář. 

HZS Pardubického kraje, územní odbor Svitavy
            Ve 20.05 hodin vyjížděli profesionální hasiči z Litomyšle a dále dobrovolní hasiči z Vidlaté Seče a Dolního Újezdu do Vidlaté Seče, kde došlo k požáru malého nakladače v zemědělském družstvu.
Nakladač poničily plameny, škoda je odhadnuta na dvě stě tisíc korunNakladač poničily plameny, škoda je odhadnuta na dvě stě tisíc korun
Nakladač hořel v přípravně a pro velké zakouření museli hasiči používat dýchací přístroje. Požár hasiči dostali pod kontrolu ve 20.18 hodin a ve 20.34 hodin byl zcela zlikvidován. Škoda byla předběžně vyčíslena na 200 tisíc korun a příčinou vzniku požáru byla pravděpodobně technická závada v motorovém prostoru.
 
HZS Pardubického kraje, stanice Přelouč
Dne 29. srpna ve 20.34 hodin zasahovali přeloučští hasiči u dopravní nehody motocyklu v Mokošíne. Zraněná osoba byla předána do péče zdravotnické záchranné službě. Hasiči pomáhali s ošetřením zraněné osoby a s naložením pacienta do sanitního vozu. Poté byl motocykl zajištěn proti požáru. Jelikož se nehoda stala již ve večerních hodinách hasiči při zadokumentování nehody policisty nasvítili místo nehody. Po jejím zadokumentování a odstranění všech následků nehody se hasiči vrátili zpět na základnu.
 
Vendula Horáková, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem