HZS Pardubického kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Už vám neslouží váš motorový miláček?

Potřebujete se zbavit starého auta? Hasiči vám ho i ekologicky zlikvidují. Nevěříte?

„V rámci Pardubic a blízkého okolí jsme schopni zajistit odvoz přímo od majitele. Automobil, který je již pro majitele nevyužitelný mohou ještě využít hasiči,“ říká kpt. Ing. Pavel Vtípil z HZS Pardubického kraje.

A proč sháníme vraky? Je to jednoduché, hasiči se musí neustále cvičit a zdokonalovat v přípravě na ostrý zásah v podobě dopravní nehody. Před likvidací vašeho automobilu, tak může vrak ještě posloužit dobré věci. Hasiči se zdokonalí v taktice a technice vyprošťování z havarovaných vozidel. „Vozidlo po převzetí a po provedení výcviku je ekologicky zlikvidováno oprávněnou firmou, která vystaví majiteli potvrzení o ekologické likvidaci. Bez tohoto potvrzení není prakticky dnes již možné vozidlo vyřadit z registru vozidel,“ upřesňuje k procesu likvidace Pavel Vtípil.

Vzhledem k tomu, že jsou mezi námi i nováčci a v nejbližší době nastupovat budou i další noví hasiči, má hasičský záchranný sbor také zvýšené požadavky na výcvik a tím pádem také na zvýšený počet vraků.

Potřebujete-li se zbavit svého starého dvoustopého vozidla, obraťte se prosím přímo na kpt. Ing. Pavla Vtípila – 724 180 223.

por. Bc. Vendula Horáková, tisková mluvčí

Odkazy do noveho okna

vraky aut(6)

vraky aut(6) 

Detailní náhled

vraky aut(5)

vraky aut(5) 

Detailní náhled

vraky aut(4)

vraky aut(4) 

Detailní náhled

vraky aut (3)

vraky aut (3) 

Detailní náhled

vraky aut (2)

vraky aut (2) 

Detailní náhled

vraky aut (1)

vraky aut (1) 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem