HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dopravní nehoda u České Kamenice, Utržený plech v Děčíně, dopravní nehoda u Libouchce, požár zahradní chatky v Boleticích nad Labem a další zásahy.

20.1. 13:27 Hasičské jednotky HZS PS Česká Kamenice a SDH Chřibská vyjely k dopravní nehodě osobního auta u České Kamenice – Lísky.  

Auto bylo zapadlé v příkopu. Zraněný člověk byl vyproštěn před příjezdem jednotek. Hasiči provedli protipožární opatření a vyčkali na příjezd dopravní policie.
Územní odbor Litoměřice
dopravní nehoda
20.1. 12:28 Hasičská jednotka HZS PS Roudnice nad Labem vyjela k dopravní nehodě osobního auta, které se několikrát převrátilo a skončilo v příkopu u obce Bříza okres Litoměřice. Zraněná řidička byla odvezena zdravotnickou záchrannou službou. Hasiči zajistili místo nehody a předali je Policii ČRÚzemní odbor Chomutov
únik oleje
20.1. 10:39 Na linku tísňového volání byl ohlášen únik oleje z osobního auta na kruhovém objezdu u čerpací stanice OMV v Chomutově. Na místo vyjela jednotka HZS PS Chomutov. Jednalo se o drobný únik. Hasiči zasypali skvrnu sorbentem a zametli.
Územní odbor Děčín
utržený plech
20.1. 9:41 Jednotka HZS PS Děčín vyjela do Jezedecké ulice v Děčíně – Starém Městě, kde z jedenáctipatrového věžáku nebezpečně visel plech. Hasiči zjistili, že na místě nelze ustavit automobilový žebřík a plech nelze odstranit, aby nespadly další. Oběkt prozkoumala lezecká skupina a bylo rozhodnuto místo předat zástupci odborné firmy, která neprodleně provede opravu. Hasiči chodník ohraničili páskou, kterou firma po skončení opravy odstraní.
Ústí nad Labem
dopravní nehoda
20.1. 7:44 Na linku tísňového volání bylo nahlášeno že asi 2km za Libouchcem leží auto v příkopu, lidé jsou venku. K Dopravní nehodě vyjela jednotka HZS PS Petrovice. Nikdo nebyl zraněn. Hasiči provedli protipožární opatření a předali místo nehody Policii ČR.
Územní odbor Žatec
dopravní nehoda
20.1. 4:11 Hasičská jednotka HZS PS Louny vyjela k dopravní nehodě u obce Ročov ve Směru na Kocandu okres Louny. Při nehodě byl jeden člověk zraněn, odvezla jej zdravotnická záchranná služba. Hasiči provedli protipožární opatření a uklidili místo nehody.
Územní odbor Děčín
požár zahradní chatky
19.1. 19:19 Na linku tísňového volání byla oznámena hořící chatka u zahrádek v Děčíne – Boleticích nad Labem. K požáru vyjely jednotky HZS PS Děčín, SDH Boletice nad Labem, SDH Děčín - Staré Město, SDH Křešice. Hořela zahradní stavba, požár ji zasáhl celou. Bylo rozvinuto hadicové vedení vody. Hasiči požár lokalizovali v 19:48 a zlikvidovali v 20:44. Místo bylo předáno majiteli. Škoda a příčina požáru se vyšetřují.
 

vytisknout  e-mailem