HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Úspěchy na domácích i zahraničních soutěžích

(30.11.2016) Sportovci profesionálních hasičů HZS Zlínského kraje hodnotili letošní rok. 

V dnešních odpoledních hodinách se uskutečnilo tradiční neformální setkání sportovců z řad profesionálních hasičů s vedením HZS Zlínského kraje. Úvodního slova se ujal ředitel HZS Zlínského kraje plk. Ing. Vít Rušar, který ocenil dosažené úspěchy našich reprezentantů v letošním roce a poděkoval jim za výbornou reprezentaci profesionálních hasičů i Zlínského kraje jak na národní, tak i mezinárodní úrovni. Přítomné také ubezpečil o všestranné podpoře v následujícím roce a dále zdůraznil také přínos získaných zkušeností pro zkvalitnění další činnosti.

V další části setkání prezentovali jednotlivý vedoucí a trenéři konkrétní výsledky dosažené družstvy i jednotlivci v požárním sportu, disciplinách TFA nebo v soutěžích ve vyprošťování osob z havarovaných vozidel.   Z jednotlivých hodnocení bylo zřejmé, že i přes to, že patříme k nejmenším krajům republiky, jsou naši sportovci schopni obstát v celorepublikové, ale i mezinárodní konkurenci. V mnoha ze sportů patří naši reprezentanti k absolutní špičce a prokazují stabilní formu.

Jako jedno z dalších pozitiv byly hodnoceny i vynikající výkony nových příslušníků, kteří přebírají štafetu úspěchů od svých předchůdců. Kladně byl ale také hodnocen vývoj v přípravě a zabezpečení sportovců a soutěží ze strany vedení kraje.

Autor: por. Bc. Libor Netopil, tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje

vytisknout  e-mailem