HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Únik plynu v Děčíně, dopravní nehoda u Karlovky okres Děčín, průtrž mračen na Žatecku.

Kvůli úniku plynu bylo na několik hodin evakuováno 25 lidí.  

28.4. 2014
Územní odbor Děčín
Únik plynu
27.4. 20:18 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že v oklolí domu v Kamenické ulici v Děčíně – Novém Městě je cítit plyn. Na místo vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Děčín. Plyn unikla z trubky porušené při výkopových pracech. Z okolních domů bylo evakuováno 25 lidí do přistaveného autobusu. Na místo byla povolána plynárenská firma, aby plyn zastavila. Plynová trubka byla porušena, když se na ni sesunul kvádr a zemina. Hasiči ji podkopali, podložili vaky a zajistili trámky. Trubka byla zajištěna proti dalšímu úniku plynu. Lidé se mohli vrátit do svých bytů v 23:20. Další opravu bude řešit plynárenská společnost a stavební firma ráno.  
Územní odbor Děčín
Dopravní nehoda
27.4. 13:41 Jednotka HZS ÚK z České Kamenice a dobrovolná jednotka z Žandova (Liberecký kraj) vyjely k dopravní nehodě u obce Velká Bukovina – Karlovka okres Děčín. Osobní auto bylo převrácené na střechu hasiči z něj vyprostili dva zraněné lidi a předali je do péče Zdravotnické záchranné služby. Jeden ze zraněných byl do nemocnice dopraven vrtulníkem. Po vyšetření doporavní nehody Policií ČR hasiči místo uklidili.
Čerpání Výškov.jpgČerpání Výškov.jpg
Územní odbor Žatec
Průtrž mračen
26.4. Jednotka HZS ÚK ze stanice Žatec čerpala vodu ze zatopeného kruhového objezdu v Husově ulici v Žatci. Hasiči vyčistili ucpané kanálové vpusti a vodu během čtyř hodin odčerpali.
Jednotka HZS ÚK ze stanice Žatec, dobrovolná jednotka ze Žatce a podniková jednotka elektrárny Počerady také čerpaly vodu z lagun a několika sklepů v obci Výškov okres Louny, kde voda stekla z polí a přeplnila místní rybník.
Foto: Michal Hrdlička HZS ÚK
Odkazy do noveho okna

Čerpání Výškov (1)

Čerpání Výškov (1) 

Detailní náhled

Čerpání Výškov (2)

Čerpání Výškov (2) 

Detailní náhled

Čerpání Výškov

Čerpání Výškov 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem