HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Únik nafty na vozovku v Ústí nad Labem, dočerpávání vody po prudkých deštích a další zásahy.

9.7. 9:53 Na linku tísňového volání byla oznámena skvrna ropné látky, táhnoucí se od čerpací stanice v ulici Sociální péče do ulice Mezní v Ústí nad Labem.  

Na místo vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Ústí nad Labem. Hasiči likvidovali vyteklou naftu pomocí sorbentu. Byl informován odbor životního prostředí a technické služby města. V 11:48 byla ropná skvrna asanována.
Voda
Hasičské jednotky během večerejšího dne a dnešního rána dočerpávaly vodu a odstraňovaly překážky na třinácti místech v Kraji, převáženě v okresech Teplice, Děčín, Litoměřice a v jednom případě i v okresu Most – Jedličkova ulice, Horní Litvínov, voda z kanalizace v několika sklepech. Voda byla také čerpána z několika sklepů ve Skupově ulici a v ulci Kapitána Jaroše v Teplicích – Trnovanech. Hasiči odstraňovali vyvrácený strom, opřený o dům v ulici Na Kohoutě v Ústí nad Labem nebo splavený plot z potoka v Chřibské.

požár auta1.jpgpožár auta1.jpg
požár auta3.jpgpožár auta3.jpg
Územní odbor Teplice
Požár auta v garáži
9.7. 0:35 Na linku tísňového volání byl oznámen kouř z řadové garáže v Pražské ulici v Bílině. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Bílina. Při příjezdu jednotky na místo události se z garáže valil kouř. Garáž byla uzamčena. Hasiči garáž otevřeli a vytáhli z ní automobil, který hořel v motorové části. Požár lokalizovali v 0:50 a zlikvidovali v 1:44. Škoda byla předběžně odhadnuta na 15 tisíc Kč. Příčina: technická závada.
 

vytisknout  e-mailem