HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Únik nafty na parkovišti v Ústí nad Labem, požár stohu na poli u Polerad a další zásahy.

10.8. 8:11 Na linku tísňového volání byla oznámena vylitá nafta po krádeži PHM na parkovišti v Krušnohorské ulici v Ústí nad Labem – Severní Terase.  

Krajské operační a informační středisko vyslalo na místo jednotku HZS ÚK ze stanice Ústí nad Labem – Všebořice. Hasiči odstranili pomocí srobentu vylitý benzín na ploše zhruba 1x1m.  Zásah byl ukončen v 8:27.

ilustrační požár slámy.jpgilustrační požár slámy.jpg
Územní odbor Most
Požár stohu na poli
9.8. 22:23 Na linku tísňového volání byly oznámeny plameny a kouř na poli u Polerad, okres Most. Krajské operační a informační středisko vyslalo k požáru jednotku HZS ÚK ze stanice Most a dobrovolné jednotky z Malého Března a Postoloprt. Hořel stoh o rozměrech 10x20x3m uprostřed pole. Bylo rozhodnuto nechat stoh kontrolovaně dohořet. Hasiči místo zabezpečili. Policie ČR zjistila původce požáru. Příčina: odhozený nedopalek cigarety.
Územní odbor Litoměřice
Dopravní nehoda kamionu se štěrkem
9.8. 11:58 Jednotka HZS ÚK ze stanice Roudnice nad Labem vyjela k dopravní nehodě kamionu u obce Račiněves, okres Litoměřice. Nákladní auto bylo v příkopu, na silnici se vysypal náklad štěrku. Při nehodě byl zraněn jedn člověk, vzala jej do péče zdravotnická záchranná služba. Z havarovaného kamionu vytékala nafta. Hasiči přečerpali naftu z nádrže vozidla. Na asanaci vyteklé nafty do půdy byla povolána specializovaná firma. Návěs byl vyproštěn jeřábem odtahové firmy.
 

vytisknout  e-mailem