HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Únik benzínu, požár osobního auta, požár kamionu, únik ropné látky do řeky a další zásahy.

6.8. 2:02 Jednotka HZS ÚK ze stanice Děčín vyjela nažádost Městské policie k úniku benzínu v Dvořákově ulici v Děčíně. 

Jednalo se o únik benzínu z osobního auta po krádeži PHM. Pachatelé byli zadrženi na místě události. Hasiči zasatvili únik benzínu z nádrže a zasypali skvrnu sorbentem.

požár osobního auta Štětí1.jpgpožár osobního auta Štětí1.jpg
požár osobního auta Štětí2.jpgpožár osobního auta Štětí2.jpg
Územní odbor Litoměřice
Požár osobního auta
5.8. 20:55 Na linku tísňového volání bylo ouznámeno, že hoří osobní auto na parkovišti na nájezdu na most přes Labe v Litoměřické ulici ve Štětí. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Štětí a jednotka dobrovolných hasičů ze Štětí. Hořel vnitřek auta Fita Brava. Hasiči požár lokalizovali ve 21:12 a zlikvidovali ve 21:20. Škoda byla předběžně odhadnuta na 50 tisíc Kč. Příčinu vyšetřuje Policie ČR. Foto: Michal Horner HZS ÚK
požár v penzionu Bohemia v Dubí.jpgpožár v penzionu Bohemia v Dubí.jpg
Územní dobora Teplice
Požár podkroví penzionu
5.8. 19:55 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že se kouří ze střechy penzionu v Dubí – Pozorce. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Teplice  a jednotka dobrovolných hasičů z Dubí – Mstišova. Při příjezdu jednotek na místo se kouřilo z otevřené ventilace. Uvnitř nikdo nebyl. Jednalo se o požár v kanceláři v podkroví. Hasiči strhli strop. Požár byl lokalizován v 20:17 a zlikvidován v 20:39. Místo bylo zkontrolováno termokamerou. Příčina se vyšetřuje, jednou z verzí je závada na elektroinstalaci. 
požár kamionu1.jpgpožár kamionu1.jpg
požár kamionu2.jpgpožár kamionu2.jpg
Územní odbor Litoměřice
Požár kamionu
4.8. 21:36 Na linku tísňového volání byl hlášen požár kamionu na 44 km dálnice D8 ve směru na Prahu nedaleko obce Lukavec. K požáru vyjely jednotky HZS ÚK ze stanice Lovosice a Litoměřice. Kamion byl požárem zasažen celý. Jednalo se o německý kamion na přepravu koní, který byl prázdný.  Hasiči požár lokalizovali v 21:55 a zlikvidovali v 23:07. Škoda byla předběžně odhadnuta na 250 tisíc Euro. Příčina: technická závada. Foto: Michal Horner HZS ÚK
Územní odbor Most
Únik ropné látky do řeky Bíliny
4.8. 12:53 Jednotky HZS podniku Unipetrol a HZS ÚK ze stanice Most vyjely k úniku ropné látky do řeky Bíliny v Litvínově Růžodolu. Jednalo se o mastný film, pravděpodobně naftu nebo usazeninu - kal z kanalizace podniku vyplavený po silném děšti. Byly informovány orgány životního prostředí a zástupci povodí. Hasiči postavili norné stěny u Devíti zlodějů, v Rudolicích, Obrnicích a Kopistech. Mastný film byl zasypán sorbentem. Unipetrol ucpal výpustě ze své kanalizace ucpávkami a u vpusti nasadil sací bagry. Norné stěny jsou pravidelně kontrolovány.
 

vytisknout  e-mailem