Hasičský záchranný sbor České republiky  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Ukončení letní hasičské fotosoutěže

26. srpna 2011 (Nicole Zaoralová) - Dnes 26. srpna 2011 oficiálně končí letní fotografická soutěž v pořádaná generálním ředitelstvím HZS ČR v rámci projektu „Dávají za nás ruku do ohně“, která byla letos na téma „Hasiči v cizině“.  

Po celou dobu letních prázdnin zasílali nadšení fotografové své fotografie z cest. A nebylo jich málo. Do soutěže dorazilo přes 80 fotografií z 27 zemí světa. Fotografie se sešly ze všech koutů naší zeměkoule. Účastníci soutěže zachytili objektivy svých fotoaparátů hasiče například ve Spojených státech, Mexiku, Kostarice, Indii, Libanonu, Jordánsku nebo v Jižní Koreji.
 
Na odbornou porotu nyní čeká nelehký úkol, vybrat v každé kategorii jednoho vítěze a následně absolutního vítěze celé soutěže.
 
Všichni vítězové pak budou pozváni na sobotu 10. září 2011 do areálu Expozice požární ochrany ve Zbirohu na akci 1. Zbirožské tatrování. V průběhu této akce proběhne slavnostní vyhodnocení soutěže, výherci si převezmou věcné dary a jako jedni z prvních se budou moci projet nejnovějším modelem Tatry CAS-30-S3R.
 
Bližší informace k celé akci naleznete na přiloženém letáku.
 
 
1. Zbirožské hasičské tatrování.jpg1. Zbirožské hasičské tatrování.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
kpt. Mgr. Nicole Zaoralová
tisková mluvčí
 
MV-generální ředitelství HZS ČR
Tel.: 950 819 944
Mobil: 602 215 142
e-mail:nicole.zaoralova@grh.izscr.cz
 

vytisknout  e-mailem