HZS Kraje Vysočina  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

U Stojčína havaroval ve čtvrtek dopoledne osobní vůz, nehoda si vyžádala jedno zranění

Zraněním řidiče osobního vozidla skončila ve čtvrtek dopoledne dopravní nehoda na komunikaci u obce Stojčín na Pelhřimovsku. K nehodě vyslalo Krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina jednotku profesionálních hasičů ze stanice Kamenice nad Lipou společně s jednotkami sborů dobrovolných hasičů z Počátek a Žirovnice.  

Nehoda byla na linku tísňového volání Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina ohlášena v 10.30 hod. Podle ohlašovatele se vůz při nehodě přetočil přes střechu a narazil do stromu a skončil mimo komunikaci.
 
V péči zdravotníků skončil po nehodě řidič vozidla. Po nezbytném ošetření na místě události jej zdravotníci převezli k dalšímu ošetření sanitním vozem do nemocnice.
 
Zasahující jednotky provedly na vozidle protipožární opatření a zamezily úniku provozních kapalin. Do příjezdu policistů hasiči na pozemní komunikaci řídili dopravu. Provoz v místě byl omezen.
 
Po zadokumentování dopravní nehody policisty hasiči havarovaný vůz vyprostili zpět na vozovku a naložili na vozidlo odtahové služby.
 
Pár minut po pravém poledni byly následky dopravní nehody odstraněny, vozovka uklizena a jednotky se vrátily zpět na své základny.
 
Příčina, průběh a veškeré okolnosti dopravní nehody jsou předmětem policejního vyšetřování.

21.8.2014 DN Stojčín A (6).jpg

 

21.8.2014 DN Stojčín A (11).jpg

 

21.8.2014 DN Stojčín A (3).jpg

 

21.8.2014 DN Stojčín A (1).jpg

vytisknout  e-mailem