HZS Kraje Vysočina  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

U požáru střechy domu v Sobíňově zasahovalo šest jednotek hasičů

Šest jednotek profesionálních a dobrovolných hasičů zasahovalo v pondělí odpoledne u požáru střechy starého stavení v Sobíňově na Havlíčkobrodsku. Plameny za sebou zanechaly majetkovou škodu v předběžné výši 500 tis. Kč. Příčina vzniku požáru se nadále vyšetřuje.  

Informaci o požáru přijalo Krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina v 15:55 hod. K požáru vyjely jednotky profesionálních hasičů ze stanic Chotěboř a Havlíčkův Brod společně s jednotkami sborů dobrovolných hasičů z Chotěboře, Krucemburku, Sobíňova a Žďírce nad Doubravou.
 
Požár vypukl v podkroví, kde měli majitelé uskladněné různé věci a materiál. Ještě před příjezdem jednotek na místo události se plameny stihly rozšířit na střechu nad částí objektu.
 
Na likvidaci požáru hasiči nasadili několik vodních proudů. V 16:20 hod se jednotkám podařilo dostat plameny pod kontrolu. Hasiči dále provedli rozebrání požárem zasažených konstrukcí objektu a dohašení jednotlivých ohnisek. V 18:30 hod proběhla úplná likvidace požáru. Dohled nad požářištěm prováděla do dnešních ranních hodin místní jednotka sboru dobrovolných hasičů.
 
Při požáru ani samotném zásahu nebyl nikdo zraněn. Požárem vznikla majiteli škoda v předběžné výši 500 tis. Kč. Proč začala střecha hořet nyní zjišťuje náš vyšetřovatel.
 
 Resize of rodinný dům 001.jpg
 
Resize of rodinný dům 079.jpg
 
Resize of rodinný dům 003.jpg
 
Resize of rodinný dům 008.jpg
 
Resize of rodinný dům 024.jpg
 
Resize of rodinný dům 076.jpg
 
Resize of rodinný dům 080.jpg

vytisknout  e-mailem