HZS Kraje Vysočina  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

U Ořechova narazil řidič s osobním vozidlem do stromu

Jednotka profesionálních hasičů ze stanice Velké Meziříčí zasahovala v pondělí odpoledne u dopravní nehody osobního vozidla u obce Ořechov na Žďársku. Při nehodě utrpěl řidič vozidla vážná poranění.  

 
Hlášení o nehodě přijalo Krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina v 17:29 hod.
 
Provedeným průzkumem hasiči zjistili, že v místě havaroval řidič s osobním vozidlem BMW. Vůz při nehodě narazil do stromu a následně skončil převrácený na boku mimo komunikaci. V době příjezdu jednotky byl zraněný dvaadvacetiletý řidič mimo havarované vozidlo. Hasiči zraněnému řidiči poskytli předlékařskou první pomoc a po příjezdu zdravotníků jej předali do jejich péče. Po nezbytném ošetření na místě události byl zraněný muž sanitním vozem převezen k dalšímu ošetření do brněnské nemocnice.
 
Jednotka zajistila havarovaný vůz proti požáru a uniklé provozní kapaliny zlikvidovala speciálním sorbentem. Po zadokumentování dopravní nehody Policií ČR byl havarovaný vůz převrácen zpět na kola a naložen na odtah.
 
Příčinu, průběh a veškeré okolnosti dopravní nehody vyšetřuje Policie ČR.

Resize of PA010096.JPG

Resize of PA010097.JPG

Resize of PA010098.JPG

vytisknout  e-mailem