HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Tři požáry a jedna dopravní nehoda během nočních hodin.

Hasiči likvidovali tři požáry střech a vyprošťovali zraněného člověk z havarovaného vozu. 

Ilustrační fotoIlustrační fotoÚzemní odbor Děčín
Požár
26. 2. 2018 3:49 Jednotka HZS ÚK ze stanice Šluknov a dobrovolná jednotka z Rumburku vyjely k požáru do Stepní ulice v Rumburku. Hořela podlaha a strop místnosti od krbových kamen. Zasažena byla i střecha domu. Hasiči podlahu, sádrokartonový strop a střechu rozebrali. Požár lokalizovali v 5:05 a zlikvidovali v 6:16. Po provedení závěrečné kontroly bylo místo události předáno majitelce domu.
Územní odbor Chomutov
Dopravní nehoda
26. 2. 2018 2:29 Jednotka HZS ÚK ze stanice Podbořany a dobrovolná jednotka z Radonic vyjely k dopravní nehodě osobního auta u obce Vilémov. Vůz narazil do stromu. Uvnitř byl zaklíněný zraněný člověk. Hasiči mu poskytli předlékařskou pomoc, vyprostili jej, a předali Zdravotnické záchranné službě.
Územní odbor Žatec 
Požár
26. 2. 2018 1:49 Pět hasičských jednotek vyjelo k požáru střechy dílny v obci Domoušice, okres Louny. Hasiči nasadili čtyři vodní proudy a střechu rozebrali. Požár lokalizovali v 2:55 a zlikvidovali v 3:25. Na závěr provedli kontrolu termokamerou. Příčina vzniku požáru a škoda se vyšetřuje.
Územní odbor Žatec
Požár
26. 2. 2018 0:55 Čtyři hasičské jednotky vyjely k požáru v obci Truzenice okres Louny. Hořela střecha statku. Hasiči zřídili čerpací stanoviště a zasahovali z výškové techniky. Požár lokalizovali v 2:52 a zlikvidovali v 4:24. Oheň zasáhl i vedle stojící vrbu. Příčina vzniku požáru a škoda se vyšetřuje.
 

vytisknout  e-mailem