HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Tři dopravní nehody na Mostecku a Chomutovsku a únik latexu na Děčínsku.

Hasiči zabránili úniku latexu z výrobny koberců do rybníka v Jiříkově.  

26. září 2013
Územní odbor Most
Dopravní nehoda
25.9. 21:49 Jednotka HZS ÚK ze stanice Most a dobrovolná jednotka z Libčevsi vyjely na žádost Policie ČR k dopravní nehodě dvou dodávek a dvou osobních aut u obce Bělušice – Odolice okres Most. Z havarovaných aut vytekl olej, hasiči sorbentem likvidovali skvrnu na ploše 3x2m, asistovali Policii ČR a pomohli naložit auta na odtah.
Územní odbor Chomutov
Dopravní nehoda
25.9. 21:13 Jednotka HZS ÚK ze stanice Chomutov vyjela na žádost Zdravotnické záchranné služby k dopravní nehodě třech osobních aut Školní ulici v Chomutově. Při příjezdu hasičské jednotky na místo nehody, byli zranění lidé již v péči Zdravotnické záchranné služby. Hasiči sorbentem odstranili vyteklé provozní kapaliny z havarovaných aut.
Územní odbor Chomutov
Dopravní nehoda
Únk latexu 2.JPGÚnk latexu 2.JPG
25.9. 18:00 Na linu tísňového volání byla oznámena dopravní nehoda dvou osobních aut u obce Veliká Ves – Široké Třebčice. K nehodě vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Podbořany a dobrovolná jednotka z Kadaně. V jednom z havarovaných aut byli dva zaklínění zranění lidé. Hasiči je z vozu vyprostili a předali Zdravotnicjé záchranné službě. Na místě zasahoval vrtulník Letecké záchranné služby. Hasiči na závěr uklidili vozovku a pomohli s naložením havarovaných aut na odtah.
Územní odbor Děčín
Únik latexu
25.9. 15:10 Jednotka HZS ÚK ze stanice Šluknov a dobrovolná jednotka z Jiříkova vyjely do Rumburské ulice v Jiříkově, kde z výrobny koberců vytekl latex. Hasiči udělali hráz, aby se nedostal do rybníka. Latex se nahromadil ve vzniklé laguně, odkud byl odčerpán. Byla informována Inspekce životního prostředí, jejíž zástupce se dostavil na místo. Likvidace latexu půjde na náklady firmy, z níž vytekl.
Foto: Michal Šafus Požáry.CZ     
Odkazy do noveho okna

Únk latexu 1

Únk latexu 1 

Detailní náhled

Únk latexu 2

Únk latexu 2 

Detailní náhled

Únk latexu 3

Únk latexu 3 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem