HZS Královéhradeckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Tragické dopravní nehody - zemřeli dva lidé na motorce a řidič vozidla

O víkendu zasahovaly naše jednotky ve spolupráci se všemi složkami IZS u dvou tragických dopravních nehod. U Jičíněvsi zahynuli po střetu motorky s traktorem dva lidé, jednu oběť si vyžádala srážka osobního vozidla s traktorem v Bílé Třemešné. FOTO: Dopravní nehoda v Bílé Třemešné

Jičíněves – dopravní nehoda – 13. 8. 18:28

Na silnici č. 32 zasahovaly dvě jednotky hasičů u dopravní nehody traktoru a motocyklu. Nehoda měla bohužel tragické následky, na motocyklu cestovaly dvě osoby, které na místě svým zraněním podlehly. Hasiči zabezpečovali místo zásahu po dobu policejního vyšetřování, nasvěcovali místo události a poté se postarali o odstranění následků nehody. Při události zasahovali profesionální hasiči ze stanice Jičín a JSDH Kopidlno.

Bílá Třemešná – dopravní nehoda – 14. 8. 13:40

Profesionální hasiči z královédvorské stanice vyjížděli v sobotu odpoledne k dopravní nehodě osobního vozidla a traktoru. Po střetu zůstala ve voze zaklíněná osoba, hasiči ji vyprostili, bohužel i přes okamžitě poskytnutou první pomoc se ji nepodařilo oživit. Traktor se při nehodě převrátil mimo komunikaci do přilehlé zahrady, jeho řidič vyvázl bez zranění. Jednotka zabezpečovala místo zásahu a po zadokumentování ze strany Policie ČR provedla úklid vozovky.

Martina Götzová, tisková mluvčí

FOTO: HZS KHK

Odkazy do noveho okna

DN Bílá Třemešná (1)

DN Bílá Třemešná (1) 

Detailní náhled

DN Bílá Třemešná (2)

DN Bílá Třemešná (2) 

Detailní náhled

DN Bílá Třemešná (3)

DN Bílá Třemešná (3) 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem