HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Tragická nehoda zastavila dopravu na silnici I/50 u Zlechova.

(14. 1. 2021) V 17:30 hodin byla vyslána jednotka profesionálních hasičů ze stanice Uherské Hradiště a posilová jednotka dobrovolných hasičů z Buchlovic k hlášené dopravní nehodě na silnici I/50 u obce Zlechov. K události vyjel také velící důstojník směny ze Zlína. 

Jednotky byly na místě do několika minut. Jak bylo velitelem potvrzeno, došlo zde k dopravní nehodě čtyř automobilů, a na místě se nacházely zraněné osoby. Tři z nich si do své péče převzala posádka zdravotnické záchranné služby a u jedné osoby lékař bohužel konstatoval exitus. Po zadokumentování nehody policií bylo provedeno vyproštění těla ze zdemolovaného vozu pomocí hydraulického zařízení. Frekventovaná komunikace byla po celou dobu řešení události úplně uzavřena.

Při střetu došlo k úniku provozních náplní z několika vozů, které byly zachyceny a zlikvidovány pomocí speciálních sorpčních látek. Jakmile to vyšetřování na místě umožnilo, byly vraky odklizeny mimo vozovku, aby mohl být obnoven plynulý provoz. Ve 21:14 hodin se hasiči vrátili zpět na svou základnu.

Autor: kpt. Ing. Pavel Řezníček – HZS Zlínského kraje

Odkazy do noveho okna

DN Zlechov (1)

DN Zlechov (1) 

Detailní náhled

DN Zlechov (2)

DN Zlechov (2) 

Detailní náhled

DN Zlechov (3)

DN Zlechov (3) 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem