HZS Královéhradeckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Tragická nehoda na silnici č. 11 u Rybné nad Zdobnicí

Po dopravní nehodě začalo osobní auto hořet, řidič bohužel svým zraněním podlehl. 

Rybná nad Zdobnicí – požár – 27. 11. 16:06

K tragické dopravní nehodě s požárem spěchaly jednotky hasičů do katastru Rybné nad Zdobnicí. Na silnici č. 11 havaroval osobní automobil, který vyjel mimo komunikaci, narazil do stromu a zůstal převrácený na bok. Podle svědků nehody mělo vozidlo začít hořet, na likvidaci použili hasicí přístroj. Při příjezdu jednotek na místo události už byl požár zlikvidován.

Na místě spolupracovaly všechny složky IZS, byl vyslán také vrtulník letecké záchranné služby. I přes veškerou poskytnutou první pomoc ale řidič bohužel svým zraněním podlehl.

Hasiči dále pomohli se zajištěním a osvětlením místa události pro policejní vyšetřování. U vozidla došlo k proražení olejové vany, jednotky zamezily úniku kapalin. Po došetření nehody se postaraly o vyproštění vozidla a odstranění následků. Okolnosti a příčinu dopravní nehody vyšetřuje Policie ČR.

Na místě zasahovali profesionální hasiči z Rychnova nad Kněžnou a JSDH Vamberk, v rámci mezikrajské výpomoci byla na místě přítomna také profesionální jednotka ze stanice v Žamberku (HZS Pardubického kraje).

Martina Götzová, tisková mluvčí
FOTO: HZS Královéhradeckého kraje

Odkazy do noveho okna

DN Rybná nad Zdobnicí

DN Rybná nad Zdobnicí 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem