HZS Moravskoslezského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Tragická dopravní nehoda na Těrlicku

Čtyři zraněné a jedna usmrcená osoba, to je bilance tragické dopravní nehody dvou osobních vozidel, která se stala v pátek 21.1.2022 v katastru obce Horní Těrlicko na Karvinsku. 

Čtyři zraněné a jedna usmrcená osoba, to je bilance tragické dopravní nehody dvou osobních vozidel, která se stala v pátek 21.1.2022 v katastru obce Horní Těrlicko na Karvinsku.

Operační středisko hasičů obdrželo informaci o nehodě v pátek 21.1.2022 v 15:11 hod. Na místo vyrazili profesionální hasiči ze stanic Havířov a Český Těšín. Na místo události byl také kromě hasičských a sanitních vozů vyslán i vrtulník zdravotnické záchranné služby Moravskoslezského kraje.

Po příjezdu hasiči zjistili, že během nehody došlo ke zranění tří osob, které byly mimo havarovaná vozidla a jedna osoba zůstala zaklíněna ve vozidle a nejevila známky života. Hasiči se kromě ošetřování zraněných osoby pustili ihned do vyproštění zaklíněné osoby pomocí hydraulického vyprošťovacího zařízení. Během vyprošťování prováděli současně i resuscitaci zaklíněné osoby přímo v havarovaném vozidle. V resuscitaci hasiči pokračovali spolu s posádkami zdravotnické záchranné služby i po vyproštění zaklíněné osoby. I přes veškerou snahu hasičů a zdravotníků nebyl boj o život osoby úspěšný a lékař musel konstatovat úmrtí.

Po ukončení záchranných prací bylo místo události předáno přítomné policii, která zahájila vyšetřování příčin nehody. Po dobu záchranných prací a vyšetřování nehody byla komunikace zcela uzavřená. Po ukončení vyšetřování nehody provedli hasiči odklizení trosek a kompletní zprovoznění komunikace.

Odkazy do noveho okna

Tragicka_nehoda_Terlicko

Tragicka_nehoda_Terlicko 

Detailní náhled

Tragicka_nehoda_Terlicko

Tragicka_nehoda_Terlicko 

Detailní náhled

Tragicka_nehoda_Terlicko

Tragicka_nehoda_Terlicko 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem