HZS Pardubického kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

TOTMANEM je Martin Trojan z Chrudimi

Martin Trojan při zdolávání náročného terénu. Foto: Požáry.czMartin Trojan při zdolávání náročného terénu. Foto: Požáry.cz
 

V těchto dnech se konal v malebném prostředí moravskoslezských Beskyd závod nazvaný TOTMAN 2012 = TOTálně Mrtvý A Nepoužitelný hasič. Pod Pustevnami se sešlo 28 odvážlivců, kteří se zúčastnili tradičního závodu ve výběhu do strmého stoupání. Závod byl odstartován hromadně u dolní stanice lanovky v místě zvaném Ráztoka (620 m.n.m.), dále se běželo po modré turistické značce k horní stanici lanovky na Pustevnách a po červené turistické značce na vrchol Tanečnice (1084 m.n.m.). Trasa byla dlouhá přibližně 3 km a převýšení bylo neuvěřitelných 464 m.

 

            Všichni borci doběhli do cíle, i když si mnozí sáhli na dno svých sil. Do cíle doběhl jako první Martin Trojan z HZS Pardubického kraje, územního odboru Chrudim v čase 23:20 minuty, jen o čtyři sekundy později doběhl jako druhý polský závodník Marcin Zdzieblo z PSP Krakow (čas 23:24 minuty) a jako třetí se umístil loňský vítěz Lukáš Krpec z HZS MSK – územní odbor Nový Jičín (čas 23:40 minuty).
 
Vendula Horáková, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem