HZS Plzeňského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

TFA PLZEŇ

O pohár ředitele HZS Plzeňského kraje 

78FOTOGALERIE     foto by Libor MakrlíkV pátek 12. července 2013 se před budovou BCB na Anglickém nábřeží v Plzni uskutečnil první ročník Poháru ředitele HZS Plzeňského kraje v disciplínách TFA.

Ve dvou kategoriích (do 35 a nad 35 let) soutěžilo celkem 53 závodníků a obyvatelé Plzně tak celé odpoledne mohli sledovat heroické výkony hasičů ve standardních disciplínách TFA.

Závodník nejprve roztáhl dvě nezavodněná hadicová vedení B s napojenými proudnicemi, dále překonal dvoumetrovou bariéru a to už na něj čekal hammer-box, do něhož musel „bouchnout“ osmdesátkrát obouručním kladivem.

Dále Rautekovým úchopem soutěžící hasič transportoval figurínu kolem kužele a vylezl po žebříku na lešení, kam musel pomocí lana vytáhnout dvacetikilové závaží.

Závěrečnou třešničkou pak už byl „jen“ výstup po požárním schodišti do 15. podlaží objektu BCB, což je nejvyšší novodobá budova v Plzni.

V nejlepším čase – 03:51 – soutěž celkově vyhrál Radek Kladiva, na druhém místě se ztrátou tří vteřin skončil Dušan Plodr a v čase o další vteřinu pomalejším získal bronz Lukáš Houdek. Kategorii B ovládl podnikový hasič Josef Palát s časem 04:05.

Pořadatel soutěže, kterým byl HZS Plzeňského kraje, si ve spolupráci s partnery pro vítěze obou kategorií připravil hodnotné ceny. „Ačkový“ vítěz získal mimo jiné jako hlavní cenu lehký zásahový oděv od firmy VOCHOC (převzal ho za něj kolega, neboť v době vyhlášení výsledků byl Radek Kladiva již na cestě na dovolenou), „béčkový“ vítěz pak novou přilbu HPS 7000 od firmy Dräger.

FOTOGRAFIE KE STAŽENÍ: 

 www.makrlik.cz/foto/hasici/20130712_tfa_plzen/

http://hrdlafoto.rajce.idnes.cz/TFA_Plzen/

VÝSLEDKY TFA PLZEŇ A

VÝSLEDKY TFA PLZEŇ B

VÝSLEDKY NEJRYCHLEJŠÍ BĚŽEC DO SCHODŮ

 

HZS Plzeňského kraje děkuje partnerům a sponzorům, kteří se na akci podíleli.

 

Partneři a sponzoři

Město Plzeň

Plzeňský Prazdroj

Zdravotní pojišťovna MINISTERSTVA VNITRA ČR

Business Centre Bohemia

Dräger

Vochoc

Kiss Proton

požáry.cz

sponzoři.png

 

 

vytisknout  e-mailem