HZS Olomouckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

TFA Olomouc 2014 - poslední volná místa

TFA Olomouc 2014 se letos bude v Olomouci konat v úterý 13. května 2014, tradičně před a v budově Regionálního centra Olomouc.  

Soutěž bude postavena paralelně pro současný postup dvou soutěžících současně. Trať se bude skládat ze čtyř úseků, kdy soutěžící musí splnit tyto úkoly:

1. úsek - Běh s požárními hadicemi

Po startu soutěžící běží k připravené požární stříkačce, na ni napojí dvě hadicová vedení, která následně uchopí za proudnice a rozvine je. Spoje se mu nesmí rospojit. Pak smotá dvě hadice, které odnese do boxu. Žádná část hadice nesmí z boxu vyčnívat.

2. úsek - Hammer box, tunel, figurína a bariéra

Soutěžící doběhne k hammer boxu a palicí provede 80 úderů, tunelem pronese 20 kg závaží tam a zpět, transportuje 80 kg figurínu a na závěr překoná bariéru.

3. úsek - Výstup na lešení

Čtyři nastavovací žebříky soutěžící opře o lešení, na které následně vystoupá a nahoře vytáhne 20 kg závaží. Cestou do cíle ještě napojí proudnici na monitor.

4. úsek - Běh do 18. patra

Poslední disciplínou tohoto fyzicky velmi náročného závodu je výstup do 18. patra výškové budovy Regionálního centra Olomouc.

Po sečtení všech časů proběhne vyhodnocení soutěže v několika kategoriích a předání cen vítězům.

Propozice soutěže už byly zveřejněny, a proto závodníci se již hlásí na adresu Sportovního klubu při HZS Olomouckého kraje sport.klub(zavinac)hzsol.cz. Pokud i vy máte zájem do soutěže se přihlásit, neváhejte, organizátoři hlásí poslední volná místa.

Na konci zprávy najdete kompletní propozice a přihlášku do soutěže.

Autor:

por. Bc. Ing. Vladimíra Hacsiková
mluvčí HZS Olomouckého kraje
tel: 950 770 039
mobil: 725 490 377
e-mail: mluvci(zavinac)hzsol.cz

vytisknout  e-mailem