HZS Karlovarského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Společně k cíli s hasiči

Další ročník akce, která má za cíl pomoct konkrétním dětem, kteří tuto pomoc nutně potřebují 

1. ročník akce Společně k cíli s hasiči se uskuteční 9. června 2018. Jedná se o benefiční štafetový běh či jízdu na kole v celkové délce 48,5 km a to ze stanice HZS Toužim, přes stanici HZS Karlovy Vary až na hasičskou zbrojnici v Ostrově. Na hasičské zbrojnici v Ostrově bude v den akce probíhat den otevřených dveří, prodej ručně vyrobených výrobků a doprovodný program pro děti i dospělé (malování na obličej, hudební vystoupení, ukázky techniky, hasičská pěna). Návštěvníci budou moci během dne také libovolně přispět do připravených pokladniček.

Loňský 0. ročník se velice vydařil a předčil očekávání oranizátorů. Akce se zúčastnilo 31 běžců a 23 cyklistů, z čehož jeden běžec dokonce zvládl sám uběhnout celých 48,5 km. Díky všem lidem, kteří se na této akci podíleli, ať jako sportovci, návštěvníci či sponzoři, jsme mohli Nadačnímu fondu Šance onkoláčkům předat neuvěřitelnou částku 72 075 Kč.

"Dětiček i dospělých, kteří potřebují naši pomoc, je stále mnoho a my chceme pomáhat dál, nejen jako hasiči při požárech nebo dopravních nehodách, ale hlavně jako lidé. Cílem letošní akce je pomoci a malinko ulehčit život alespoň 2 dětem. V tuto dobu již máme vybrané dva malé čtyřleté chlapce Nicolase z Chebu a Vašíka Z Nové Role," uvádí k akci pořadatelé, dobrovolní hasiči z Ostrova na Karlovarsku. 

Ještě do 25.5.2018 probíhá samotná registrace, kdy je možné objednat multifunkční triko za 150,- Registrace je zdarma a provádí se napsáním na e-mail: spolecnekcili@seznam.cz

Konec registrace je 31.5.2018. Trasa Toužim-Ostrov (kolo-běh) je pro složky IZS a hromadný běh z Hájku do Ostrova cca 5km je i pro veřejnost.

Zároveň jsou přiložené informace o vybraných dětech, i o samotné akci.

Odkazy do noveho okna

skc2018-format-A3-dalsi-sponzori(1)

skc2018-format-A3-dalsi-sponzori(1) 

Detailní náhled

skc2018-izs(1)

skc2018-izs(1) 

Detailní náhled

skc2018-nicolas(1)

skc2018-nicolas(1) 

Detailní náhled

skc2018-vasik(1)

skc2018-vasik(1) 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem