HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Spadlý strom na osobní auto v Telnici, požár stohu u Měrunic a další zásahy.

CAS SCANIA.jpgCAS SCANIA.jpg
Ústí nad Labem
Spadlý strom
21.8. 6:00 Na linku tísňového volání bylo oznámeno že v Zadní Telnici okres Ústí nad Labem spadl strom na zaparkovaný automobil. Na místo vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Petrovice. Hasiči na místě zjistili, že strom při pádu strhl i dráty telefonního vedení. Jednotka strom nadzdvihla a vyprostila osobní auto. Po té hasči strom rozřezali motorovou pilou a odstranili. V 6:30 se jednotka vracela na základnu.
Územní odbor Teplice
Požár stohu
21.8. 4:36 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že hoří stoh slámy na poli u Měrunic, směrem na Žichov, vlevo za štěrkovnou. Krajské operační a informační středisko vyslalo k požáru jednotku HZS ÚK ze stanice Bílina a dobrovolnou jednotku z Měrunic. Při příjezdu hasičů na místo byl stoh o základně 20x3m zachvácen požárem celý. Jednotky prováděli hašení a na osmou hodinu ranní bylo požádáno o nakladač, kterým by byl hořící stoh rozebrán a zároveň dohašen.  
Ústí nad Labem
Spadlý strom
21.8. 0:30 Hasičská jednotka HZS ÚK ze stanice Ústí nad Labem vyjela na žádost Policie ČR do Zalužanské ulice v Chlumci, kde spadl strom na dvě zaparkovaná osobní auta. Hasiči strom pomocí motorové pily rozřezali a odstranili. V 0:59 se vraceli na základnu.
Územní odbor Litoměřice
Požár stromu
20.8. 23:06 Jednotka HZS ÚK ze stanice Roudnice nad Labem a dobrovolná jednotka z Brozan vyjela k nahlášenému požáru u Brozan podél hlavní silnice do Doxan. Po příjezdu na místo zjistili, že se jedná o hořící dutý strom na břehu Ohře. Hasiči dutinu stromu prolili vodou, požár lokalizovali ve 23:30 a zlikvidovali ve 23:44.

vytisknout  e-mailem