HZS Pardubického kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Sníh ráno potrápil řidiče. Smrtelná nehoda se stala u Zámrsku

Sníh, jenž zasypal silnice v Pardubickém kraji, potrápil časně ráno řidiče. K první nehodě v úterý v 4.51 hodin vyjeli hasiči z Přelouče a dobrovolní hasiči z Heřmanova Městce do Bukoviny u Přelouče. Tady se střetl nákladní automobil s osobním. Ten skončil v příkopu. Řidič osobního vozidla z místa nehody utekl. Hasiči zajistili vozidla proti požáru a zamezili úniku provozních náplní.

Na namrzlé silnici z Lázní Bohdanče do Starých Ždánic havaroval v 5.51 hodin osobní automobil, který skončil zcela mimo silnici ve srázu. Naštěstí se hrozivě vypadající nehoda obešla bez zranění. Hasiči zajistili vozidlo proti požáru a zamezili úniku provozních náplní.

V 6 hodin byla na operační a informační středisko hasičů oznámena nehoda kamionu a osobního automobilu na silnici u Zámrsku. Řidič osobního vozidla utrpěl zranění, kterým na místě podlehl. Policisté zadokumentovali všechny stopy k řádnému vyšetření příčin nehody a hasiči poté vyprostïli tělo řidiče ze zdemolovaného vozidla. Dále bylo nutné zabezpečit vozidla proti požáru a zamezit úniku provozních náplní.

 

Vendula Horáková, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem