HZS Karlovarského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Sněžení v kraji zaměstnalo i hasiče

Hasiči vyjížděli k několika nehodám, zaměstnali je také popadané stromy. Zasahovat museli i na železnici, u Bečova narazil vlak do spadlého kamení na koleje. 

Husté sněžení, které zasypalo v neděli odpolene Karlovarský kraj, přidělalo práci i hasičům. Ti zasahovali u několika dopravních nehod, kdy řidiči nezvládli řízení na zasněžených kluzkých silnicích. U Lokte na Sokolovsku dostalo jedno osobní auto smyk, najelo na svodila a převrátilo se na střechu. V autě cestovala matka s malým dítětem, oba převezla sanitka na ošetření do nemocnice. Na střeše skončila také osobní auto ve Svatavě, také zde záchranná služba převezla dvě zraněné osoby. Další dopravní nehody řešili hasiči u Teplé, Skalné či u Lipoltova. Na silnici R6 na úrovni Starého Sedla se pak v pondělí ve večerních hodinách srazila tři osobní auta. Tato kolize se naštěstí obešla bez zranění.

K železniční dopravní nehodě u Bečova pak vyjížděly tři jednotky hasičů. Na trati z Bečova na Mariánské Lázně kousek od zastávky Louka narazil osobní vlak do spadlého kamení na koleje. Ve vlaku bylo dvaadvacet cestujících, nikomu se nic nestalo, po odstranění kamenů z trati mohl vlak dál pokračovat v cestě.

Množství sněhu způsobilo i pád několika stromů. Ty pak blokovaly průjezd na silnicích. Hasiči odstraňovali spadlé stromy u Nejdku, Pramenů, Lobzů, Bečova, Rotavy či Merklína.

Fotogalerie zde.

vytisknout  e-mailem